Martin Linnes Molde - Galatasaray'da Martin Linnes takımla birlikte tüm ... / Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti.

Martin Linnes Molde - Galatasaray'da Martin Linnes takımla birlikte tüm ... / Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti.. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes eski takımına transfer oldu. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, norveç ligi takımlarından molde'ye transfer oldu.

Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Galatasaray'la yollarını ayıran 29 yaşındaki norveçli sağ bek martin. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı.

Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde ile anlaştı
Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde ile anlaştı from www.haberport.com
Linnes'in eski takımına dönmesi hakkında açıklamalarda bulunan molde teknik direktörü erling moe. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Martin linnes 1 tem 2021'den beri kulüpsüz sağ bek piyasa değeri: Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Instagram hesabından bir paylaşım yapan linnes, galatasaray'a, türkiye'ye ve türk halkına veda. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti.

Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu.

Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. .ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. 2016'da molde'den transfer edilen norveçli sağ bek martin linnes, yuvasına geri döndü. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. 29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'la yollarını ayıran 29 yaşındaki norveçli sağ bek martin.

Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu.

Martin Linnes'in dalya heyacanı - Spor Haberleri
Martin Linnes'in dalya heyacanı - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Instagram hesabından bir paylaşım yapan linnes, galatasaray'a, türkiye'ye ve türk halkına veda. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes).

29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı.

Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Martin linnes, asıl mevkisi dışında galatasaray'da ihtiyaç duyulduğunda çok kez sol bekte de oynadı. Andone kadroya döndü galatasaray'da sekidika ve linnes tribüne. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan linnes, galatasaray'a, türkiye'ye ve türk halkına veda. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Gi̇ri̇ş 17.08.2021 15:17 güncelleme 17.08.2021 15:17. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes.

Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. €* 20 eyl 1991, sander.i̇lgili haberler. Molde, transferi sosyal medyaya yüklediği bir videoyla duyurdu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı.

Linnes Molde'deki yıllık ücretini 5'e katladı! - Tüm Spor ...
Linnes Molde'deki yıllık ücretini 5'e katladı! - Tüm Spor ... from i12.haber7.net
2016'da molde'den transfer edilen norveçli sağ bek martin linnes, yuvasına geri döndü. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukça sefer sol bekte de oynadı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Molde, galatasaray ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu martin linnes'i kadrosuna kattı. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes. Gi̇ri̇ş 17.08.2021 15:17 güncelleme 17.08.2021 15:17.

Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den.

Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Gi̇ri̇ş 17.08.2021 15:17 güncelleme 17.08.2021 15:17. Molde, galatasaray ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu martin linnes'i kadrosuna kattı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes eski takımına transfer oldu. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, norveç ligi takımlarından molde'ye transfer oldu. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu.

Martin linnes, asıl mevkisi dışında galatasaray'da ihtiyaç duyulduğunda çok kez sol bekte de oynadı martin linnes. Martin linnes ise, sosyal medyadan yayınladığı mesajla galatasaray taraftarlarına veda etti:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code